Pareltjes van Maatkasten bij Boonen Interieur

Sinds meer dan 20 jaar heeft Boonen Interieur zich geprofileerd als de onbetwiste specialist in het ontwerpen en plaatsen van kasten op maat. Onze rijke geschiedenis in deze niche getuigt van onze ongeëvenaarde expertise en toewijding.

Uitgebreid aanbod van maatkasten

Of u nu op zoek bent naar kasten op maat, functionele bureaus, sierlijke hangkasten, ruime ladekasten, gestructureerde legkasten, klassieke commodes, innovatieve kasten onder schuine wanden, chique boekenkasten, moderne tv-meubels of de luxueuze dressings: u vindt het allemaal bij ons.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om een uniek ontwerp te creëren dat de gegeven ruimte maximaliseert, elke centimeter benut en perfect aansluit bij uw esthetische voorkeur.

Welke kast verkiest uw voorkeur? U kunt hier al wat inspiratie opdoen.

Passie en vakmanschap voor elke maatkast

Elk meubelstuk dat wij ontwerpen is een reflectie van onze passie en vakmanschap. Wij nemen uw wensen serieus en zorgen voor een nauwgezette afwerking, waardoor elk product niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog.

Dankzij onze compromisloze benadering van kwaliteit en klanttevredenheid kunnen we met trots zeggen dat we elke dag opnieuw streven naar perfectie in alles wat we doen.

Maatkasten bij Boonen Interieur

Wanneer u kiest voor Boonen Interieur, kiest u voor kwaliteitsmeubels en een ongeëvenaarde klantenservice. Vanaf de eerste ontmoeting staan we klaar om u doorheen het hele traject te begeleiden en te ontzorgen.

Ons gratis plaatsbezoek stelt ons in staat om een diepgaand begrip te krijgen van uw ruimte en behoeften, zodat we een ontwerp kunnen voorstellen dat in harmonie is met uw visie. We kiezen samen materialen die zowel uw esthetische smaak als uw budget respecteren.

Zodra het ontwerp is afgerond en goedgekeurd, gaat ons team aan de slag in onze eigen schrijnwerkerij om uw droommeubel te realiseren. En uiteraard zorgen wij voor een naadloze plaatsing bij u thuis, tot in de kleinste details verzorgd.

Waarom kiezen voor
Boonen Interieur ?

Droomt u van kasten die naadloos in uw interieur verwerkt zijn? Neem vandaag nog contact op met Boonen Interieur en zet de eerste stap naar het realiseren van uw visie.

Boonen Interieur - Ruime Dressing met schoenenrek
Boonen Interieur - Zwarte Maatkasten met vaas
Boonen Interieur - Maatkasten met open ruimte
modeling

Ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap in het plaatsen van maatkasten, inbouwkasten en dressings, zijn we ware experts in ons vak.

adaptation icon

Persoonlijke begeleiding

Van uw eerste offerteaanvraag tot de volledige installatie, wij zijn er voor u van A tot Z.

architecture icon

Detailgericht

Ons werk is steeds tot in de puntjes afgewerkt.

talent management

Klanttevredenheid

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

quality

Kwaliteit

Dag in, dag uit zetten wij ons in om de beste kwaliteit af te leveren, elke keer opnieuw.

Maatkasten volgens uw persoonlijke wensen

Bij Boonen Interieur staat uw tevredenheid voorop. Onze snelle en efficiënte service, gecombineerd met ons oog voor detail, garandeert dat u krijgt waarvoor u betaalt: kwaliteit.

Heeft u speciale wensen of ideeën buiten de gebaande paden? We horen het graag. Dankzij onze rijke ervaring kunnen we voor bijna elke uitdaging een oplossing bieden.

We kijken ernaar uit om samen met u uw droominterieur te realiseren. Tot binnenkort bij Boonen Interieur!