Dressings: een luxe toevoeging aan uw interieur

Een goed ontworpen en vakkundig geïnstalleerde dressing is meer dan een opslagruimte; het is een stille getuige van uw stijl en persoonlijkheid. Een goed georganiseerde dressing kan uw dagelijkse routine transformeren.

Bent u één van de gelukkigen die een ruimte heeft gecreëerd om zo’n droom te realiseren? Boonen Interieur staat voor u klaar om deze droom waar te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Samen met ons realiseert u de gewenste combinatie van maatkasten met een maximum aan opbergruimte, comfort en luxe. We hebben het vermogen om inbouwkasten vakkundig onder schuine wanden te plaatsen of zelfs in de moeilijkste hoeken van de voorziene ruimte.

Wenst u graag grepen of een strak uitzicht? Misschien een verborgen kast hier en daar? Alles is mogelijk. Zelfs als u zich zorgen maakt over kabels of andere technische aspecten, wij integreren alles naadloos en op een esthetisch verantwoorde manier.

Met ons aan uw zijde creëert u de dressing waarvan u altijd al gedroomd heeft. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Advies op maat

Dressings zijn er in alle vormen en maten. Stel uzelf volgende vragen om de perfecte dressing op maat te creëren:

Met deze inzichten en rekening houdend met uw budget, bieden wij u een oplossing die perfect past bij uw visie en behoeften.

Onze aanpak

Zodra u een offerteaanvraag indient, komen we bij u ter plaatse om uw specifieke wensen te bespreken. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we echt begrijpen wat u nodig heeft.

Vervolgens plaatsen we uw dressing met de helpende hand van de zaakvoerder zelf, wat een teken is van onze toewijding aan kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat u jarenlang zult genieten van dit nieuwe pareltje in uw woning.

Waarom kiezen voor
Boonen Interieur ?

Droomt u van die perfecte dressing? Neem vandaag nog contact op met Boonen Interieur en zet de eerste stap naar het realiseren van uw visie.

Boonen Interieur - Ruime Dressing met schoenenrek
Voorontwerp moderne witte dressing
Moderne zwarte dressing met kasten op maat
modeling

Ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap in het plaatsen van maatkasten, inbouwkasten en dressings, zijn we ware experts in ons vak.

adaptation icon

Persoonlijke begeleiding

Van uw eerste offerteaanvraag tot de volledige installatie, wij zijn er voor u van A tot Z.

architecture icon

Detailgericht

Ons werk is steeds tot in de puntjes afgewerkt.

talent management

Klanttevredenheid

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

quality

Kwaliteit

Dag in, dag uit zetten wij ons in om de beste kwaliteit af te leveren, elke keer opnieuw.

Verscheidenheid aan stijlen en designs

Bij Boonen Interieur begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom moet uw dressing dat ook zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke stijl en behoeften bieden we:

Hier kan je alvast wat inspiratie opdoen.

Technologische integraties

In deze moderne tijd kunnen dressings verder gaan dan enkel opslag. Denk aan geïntegreerde verlichting, automatische kastdeuren of zelfs beveiligde secties voor waardevolle spullen. Heeft u al overwogen om een ruimte te creëren waar u uw outfits kunt bekijken met verschillende verlichtingsinstellingen?

Of misschien een digitale catalogus die u helpt bij het kiezen van uw kleding voor de dag? Bij Boonen Interieur blijven we innoveren en nieuwe technologieën integreren om u de meest geavanceerde dressingintegraties te bieden. Ook voor maatkasten kunt u bij ons terecht.